събота, 21 януари 2012 г.

Декорация на кухнята

       Когато кухнята Ви е съчетана с дневната, аранжирането и декорацията на двете се слива. Но когато кухнята Ви е самостоятелно помещение /както е за предпочитане, съобразено с българските ястия/, трябва да се направи и съответната декорация. Освен съда с цветя на масата, може да се изработи и тематична украса на помещението. В определен кът направете малка аранжиравка от няколко предмета. Може да ги поставите в подходящ прозрачен съд. Забавните детайли са изработени от вата, филц, памук, трико, дебел вълнен плат, всеки материал, който може да се сплъстява и всякакви други ненужни за домакинството материали. Така, че един ден когато Ви омръзне да гледате тази подредба, или пък тя се замърси - просто ще я изхвърлите. Детайлите може да се прикрепят един към друг с лепило или с игла и конец.
          На стените направете комбинация от чинии в зависимост от стила на мебелите в кухнята.

          На столовете или на пода поставете възглавници.          Помощните вещи в домакинството също могат да допринесат за декорацията на помещението. А, ако имате място може да си аранжирате и малка композиция.
        За разнообразяването на кухненския декор, ще Ви послужи и декоративното фолио. С него може да облепите хладилника, шкафчетата или само вратичките и чекмеджетата. По този начин може да прикриете и някой дребен недостатък или нараняване на повърхността.
Няма коментари:

Публикуване на коментар